top of page

Partnerschap & Samenwerking

Wie, wat, waar en wanneer

​Cosma Outsourcen - Werkzaamheden Uitbesteden in Nederland en Polen

Maak een afspraak

 

Veel zaken gaan tegenwoordig online. Via de mail worden honderden afspraken bevestigd. Echter wanneer het gaat om gedeeltelijke of volledige uitbesteding van uw productie, is het toch fijn om met elkaar om de tafel te zitten. 

Wij zijn geïnteresseerd in uw productieproces om samen te kijken of er onderdelen/schakels zijn welke uitbesteed kunnen worden.

Hand- & Mankracht

 

Alles wat handkracht nodig heeft, kan in onze Nederlandse of Poolse fabriek uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld voor het schuren of structureren van houten producten voor een klein houtbewerkingsbedrijf, kunnen wij onze mankracht uit Weert inzetten en voor het lassen van metalen producten in grote series onze mankracht in Polen. Per taak, kijken wij waar dit het beste en snelste uitgevoerd kan worden.

Kwaliteit voorop

Om de kwaliteit te garanderen is het belangrijk te weten welke taken u wilt uitbesteden, hoe u de materialen wilt aanleveren (eigen inkoop of door ons) en wat uw wensen zijn. Door samen deze vragen te doorlopen, kunnen wij de beste oplossing aanbieden. U kunt ook vragen naar proefstukken zodat u gaande weg het proces controleert en eventueel aanpast. 

Cosma Outsourcen - Werkzaamheden Uitbesteden

Logistiek & Transport 

 

Wekelijks rijden er vrachtwagens tussen de locaties Weert en Kluczbork. Ook uw goederen kunnen wij in deze transportplanning meenemen waardoor een voordelig tarief mogelijk is. 

Volg ons

  • LinkedIn - Cosma Outsourcing
bottom of page