top of page

Over Cosma Outsourcing

Eigen fabrieken voor het uitbesteden van productiewerk

​Cosma Outsourcen - Werkzaamheden Uitbesteden in Nederland en Polen

Sinds 1948 in Nederland

 

De oorsprong van Cosma gaat terug naar Izegem (België), de bakermat van de borstelindustrie. Sinds de jaren twintig ontwikkelt en produceert Cosma Borstelfabriek Holland, al bijna een eeuw lang, borstels voor alle industriële oppervlaktebehandelingen van hout, kunststof of metaal.

In 1948 verhuist de borstelfabriek naar “Olland”. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf en opereren we internationaal vanuit Weert, onder de naam Cosma.

Onze fabriek in Polen sinds 2012

 

Naast onze fabriek in Weert, hebben wij ook een fabriek in Polen. Cosma Poland is opgericht in 2012 en heeft inmiddels een hecht team van flexibele, hardwerkende, loyale en kundige mensen. De fabriek is gevestigd in Kluczbork op een modern industrieterrein waar nog vele m2 uitbreiding mogelijk is. De fabriek is momenteel 1000m2 groot en wordt in 2021 uitgebreid naar 1800m2. De samenwerking tussen onze medewerkers in Nederland en Polen zorgt voor efficiënte en kostenbesparende productiewerk.

Partner in uw productieproces

 

Cosma beweegt mee met marktontwikkelingen en nieuwe uitdagingen van onze klanten, die ons actief betrekken bij de productie van nieuwe toepassingen. 

Cosma%20Fabriek%20Weert_edited.jpg
Laura Christiaens Cosma
cosma+connect+with+me+on+linkedin.jpg

Laura Christiaens en Edwie Christiaens, trotse eigenaars van Cosma 

Klein Holland in Poland

 

Om zaken te doen met Polen, hoeft u niet helemaal daarnaartoe te reizen, de taal te spreken, een bedrijf op te richten, een fabriekspand te bouwen of de juiste mensen te zoeken. Dát hebben wij namelijk allemaal al voor u gedaan. Ons hoofdkantoor en borstel- en machinefabriek staat in Weert op nog geen 20 minuten rijden van Eindhoven. Als eigenaar van een fabriek, weten wij hoe de arbeidskosten lokaal kunnen oplopen. Dit is de voornaamste reden waarom wij zochten naar een oplossing om de grootste productie-uren uit te besteden tegen een betere prijs.

Volg ons

  • LinkedIn - Cosma Outsourcing
Cosma Outsourcing Uw Partner

Partnerschap & Samenwerking

Gezamenlijk op zoek naar de beste oplossing.

Werk Uitbesteden Hout Schuren

Werk Uitbesteden

Om welke reden dan ook, geen eigen locatie, productiekosten verlagen, bij Cosma kan het!

Metaalbewerking Uitbesteden

Metaalwerk

Lassen, draaiwerk, monteren, plaatwerk, verven, poeder coaten, lakken....

Uitbesteding Op Maat

Op Maat 

Neem contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

bottom of page